Ezüstvasárnap

Advent harmadik vasárnapján egy fehér ragyogó angyal jön le a földre. Jobb kezében egy fénysugarat tart, amelynek csodálatos ereje van. Odamegy mindenkihez, akinek tiszta szeretet lakik a szívében, s megérinti fénysugarával. Azután a fény ragyogni kezd az emberek szemében, s elér a kezükhöz, lábukhoz és egész testükhöz. Így még az, aki a legszegényebb, legszerencsétlenebb az emberek között, az is átalakul, s megszállja a béke, a tiszta szeretet és a boldogság érzése.

díszek

Ma ezüst vasárnap van.

Roham léptekkel közelít Karácsony.

A tegnapi munkanapot követően sokan használták ki a mai napot az ünnepi előkészületekre, az ünnepi vendégvárás előkészítésére, az ajándékok beszerzésére.

A legkevesebb idő a pihenésre jutott.

Kaposfőn a mai napon, a Kultúrházban két egymást kiegészítő rendezvényre került sor, amely az ünnepi előkészületekről, a közös ajándékkészítésről szólt.

Foltvarrónap körkép

A Foltvarró klub tagjai az érdeklődőkkel, néhány karácsonyi dísz elkészítését, s foltvarrás alap technikáját ismertették meg. A családias hangulatú foglalkozáson nagyon sokan vettek részt.

Családi Beszélgető Kör

S a délutánt Székely Attila református lelkipásztor által vezetett Családi beszélgető kör zárta, mely keretében az ünnepeket, az ünnepelési szokásainkat vitattuk meg.

Vissza az előző oldalra

Hozzászólások (1 db)

bence

2010. 12. 13. 13:59

Nagyon jó és szép műveket csinálnak

Szólj hozzá Te is!

Ellenőrző kód:

A moderálási irányelveket elfogadom

Ugrás fel