Ezüstvasárnap

Advent harmadik vasárnapján egy fehér ragyogó angyal jön le a földre. Jobb kezében egy fénysugarat tart, amelynek csodálatos ereje van. Odamegy mindenkihez, akinek tiszta szeretet lakik a szívében, s megérinti fénysugarával. Azután a fény ragyogni kezd az emberek szemében, s elér a kezükhöz, lábukhoz és egész testükhöz. Így még az, aki a legszegényebb, legszerencsétlenebb az emberek között, az is átalakul, s megszállja a béke, a tiszta szeretet és a boldogság érzése.

díszek

Ma ezüst vasárnap van.

Roham léptekkel közelít Karácsony.

A tegnapi munkanapot követően sokan használták ki a mai napot az ünnepi előkészületekre, az ünnepi vendégvárás előkészítésére, az ajándékok beszerzésére.

A legkevesebb idő a pihenésre jutott.

Kaposfőn a mai napon, a Kultúrházban két egymást kiegészítő rendezvényre került sor, amely az ünnepi előkészületekről, a közös ajándékkészítésről szólt.

Foltvarrónap körkép

A Foltvarró klub tagjai az érdeklődőkkel, néhány karácsonyi dísz elkészítését, s foltvarrás alap technikáját ismertették meg. A családias hangulatú foglalkozáson nagyon sokan vettek részt.

Családi Beszélgető Kör

S a délutánt Székely Attila református lelkipásztor által vezetett Családi beszélgető kör zárta, mely keretében az ünnepeket, az ünnepelési szokásainkat vitattuk meg.

Hozzászólások (1 db)

Beküldte: bence Beküldve: 2010. 12. 13. 13:59

Nagyon jó és szép műveket csinálnak

Szólj hozzá Te is!

Ellenőrző kód:

A moderálási irányelveket elfogadom