választás címkével megjelölt bejegyzések (7 találat)

Bemutatkozás élő egyenes adásban

A képviselő és polgármester jelöltek tegnap este élő egyenes adásban mutathatták be elképzeléseiket, programjaikat.

A választópolgárok nemcsak a helyszínen, hanem az email, a telefont és az előtérbe kihelyezett gyűjtő láda adta lehetőséget kihasználva tehették fel kérdéseiket.

» Tovább

Szavazzunk!

TISZTELT VÁLASZTÓPOLGÁROK!

Programomban törekedtem összefoglalni mindazt a tevékenységsort, melyet már végzünk, melynek elkezdését a véleményeik, visszajelzéseik szerint fontosnak tartanak, tartok. Kérem Önöket, hogy éljünk választópolgári kötelezettségünkkel.

» Tovább

Bemutatkozás!

szerveződik a polgármester és képviselőjelöltek bemutatkozása

szervezés alatt az élő egyenes adásban történő közvetítés a helyi információs csatornán

» Tovább

Lejárt a határidő!

Aki bújt, aki nem, nincs tovább!

Ma 16 óráig adhattuk le az összegyűjtött ajánlószelvényeket.

» Tovább

Immáron papír szerint is Polgármester jelölt vagyok!

Úgy döntöttem, hogy a képviselő és a Polgármester jelöltséghez szükséges ajánlószelvényeket benyújtásával hivatalosan is kinyilvánitom a jelöltségemet, a Polgármesteri posztért történő megmérettetési szándékomat.

Elsőként adtam le a szükséges számú ajánlószelvényeket, s az adtvédelmi nyilatkozatot is a gyűjtés megkezdése előtt kitöltötem.

» Tovább

Tisztelt Kaposfői Polgárok!

Tisztelt Kaposfői Polgárok!

Az Önök bizalmából bő, három éve irányítom - képviselőtársaimmal együtt - Kaposfő Község Önkormányzatát, szolgálom a kaposfői, szomajomi embereket, Önöket. Mint, minden ilyen munka során szokás, engem is értek kudarcok (egység, összefogás megteremtése) és voltak jelentős sikereim is. Meggyőződésem, hogy ezek a sikerek, eredményeivel, az Önök sikerei is. Az elért eredményeink az Önök életét, lakókörülményeit tették és teszik könnyebbé. Látom és tudom, hogy az elmúlt évek munkája révén szebb, komfortosabb, lakhatóbb település lett, a mindannyiunk által szeretett Kaposfő. Családom, Barátaim és Ismerőseim biztatására, ismét kérem az Önök bizalmát arra, hogy lehetőséget kapjak a megkezdett programom folytatására, a lerakott alapokon a tovább építkezésre.

» Tovább

Polgármester jelölt vagyok!

Tisztelt Kaposfői Polgárok!

Az Önök bizalmából bő, három éve irányítom képviselőtársaimmal együtt Kaposfő Község Önkormányzatát, szolgálom kaposfői, szomajomi embereket, Önöket. Mint, minden ilyen munka során szokás, engem is értek kudarcok (egység, összefogás megteremtése) és voltak jelentős sikereim is. Meggyőződésem, hogy ezek a sikerek, eredményeivel, az Önök sikerei is. Az elért eredményeink az Önök életét, lakókörülményeit tették és teszik könnyebbé. Látom és tudom, hogy az elmúlt évek munkája révén szebb, komfortosabb, lakhatóbb település lett, a mindannyiunk által szeretett Kaposfő. Családom, Barátaim és Ismerőseim biztatására, ismét kérem az Önök bizalmát arra, hogy lehetőséget kapjak a megkezdett programom folytatására, a lerakott alapokon a tovább építkezésre.

» Tovább
Ugrás fel