Ivóvízvizsgálat!

Pénteken egy nyugdíjas kaposfői polgár késő este felhívott telefonon, hogy ivóvízvizsgálatra bejelntkeztek hozzá Kecskemétről.

Vízcsepp

S mivel az Önkormányzathoz megkeresés nem történt, én csak arra gondoltam, hogy valamilyen házaló árúsítással foglalkozó(k) keresik fel polgárainkat. Az volt a kérésem, amennyiben megérkeznek, hívjon fel telefonon, hogy hadd ismerjem meg a vizsgálatot végzőt és célját.

Sajnos igazam lett, eladni akartak, s csak utólag hívtak fel, miután az illető távozott.

Röviden telefonon ismertette az Úr a nála történt vizsgálatot, szörnyűlködve mondta, hogy a vizsgálat során elképedve szembesült azzal, hogy milyen vizet iszunk.

A bemutatón bevizsgálták nemcsak a helyi csapvizet, hanem a magyar, a világ legjobb palackozott ásványvizét is melyet fogyasztanak és csak 10 %-kal volt benne kevesebb a szennyeződés, mint a kaposfői vezetékes vízben (332 helyett 302 érték).

S hazatérve megkérdeztem a barátomat, Google-t, s mindjárt meg is találtam a válszt.

Íme:

Átverés, csalás, vagy csak tisztességtelen eszközöket felvonultató termékbemutató?

Kérem mielőtt Ön dönt, s nem kevés pénzt adna ki legyen körültekintő!

Nem állítom, hogy a kaposfői vezetékes ivóvíz a legjobb, de rendszeresen ellenőrzik akreditált laborok a minőségét.

S ha hinni lehet a vizsgálatot végző személynek, hogy csak 10 %-al több a szennyező anyag a mi vizünkben, mint a világ egyik legjobb ásványvizében, akkor................?

 

 

 

 

 

Vissza az előző oldalra

Hozzászólások (1 db)

HIHI

2013. 01. 14. 21:45

Megnéztem Kaposfő nyugati részén levő ivóvizet ami egy durva és szénszűrőn van tisztítva -ásványvízzel összehasonlítva műszeres vizsgálat 2 -3 ezred eltérés mutatót.

Szólj hozzá Te is!

Ellenőrző kód:

A moderálási irányelveket elfogadom

Ugrás fel