Kukák!

Miért csak a 120 literes kukák kerülnek ürítésre?

KVG Zrt

Egyre többen teszik fel a kérdést. Mitől van ez a hirtelen váltás? Miért nem lettünk kiértesítve?, Mit tegyek, ha nekünk kicsi a 120-as? S ha jövő évben én mint lakó fizetem a szemétszállítás díját, s nekem 240-es kukára van szükségem, akkor minek vegyek most egy kisebbet?...és sorolhatnám a felmerült kérdéseket.

Talán hibát követtünk el, mikor nem hoztuk nyilvánosságra már évekkel ezelőtt, hogy milyen feltételek mellett kötöttünk szerződést a közszolgáltatóval, annak ellenére, hogy a lakosság helyett az Önkormányzat fizeti a szilárd hulladék elszállításának a díját.

Nem késő!

Tisztelt olvasó az Önkormányzat 553 ingatlan heti egyszeri 120 literes gyűjtőedény ürítésének a díját fizeti ki. S ez a településnek havonta közel 1 millió forintjába kerül.

A szeptember 28.-ai, pénteki szállítási napig nem is volt probléma a szállításokkal, igaz a zsákokban kirakott szemetet, hulladékot csak akkor szállították el, ha a szolgáltatónál megvásárolt egyenzsákban volt kihelyezve, de a mérettől függetlenül minden edényt kiürítettek.

S ez változott meg minden előzetes értesítés nélkül szeptember végén.

A személyes tárgyalások során csak azt tudtuk elérni, hogy két hét haladékot kapunk, valamint lehetőséget kedvezményes áron történő 120 literes kerekes, használt, jó állapotú edényzetek beszerzésére.

S ezúton i s kérek mindenkit, hogy mivel a fentiek alapján 553 ingatlanra fizetjük a heti ürítési díjat, mindeb héten mindenki rakja ki a kukáját, attól függetlenül, hogy nincsen tele.

Nem élek olyan javaslattal, hogy a többlet hulladékát a szomszéddal egyeztetve közösen helyezzék ki.

Kérem megértésüket!

Vissza az előző oldalra

Hozzászólások (1 db)

Mancika

2012. 10. 15. 08:21

Szeretném megkérdezni, hogy mennyibe kerülne egy havi szemétdíj/ingatlan?

Szólj hozzá Te is!

Ellenőrző kód:

A moderálási irányelveket elfogadom

Ugrás fel