"A borkóstolóval egybekötött nyitott picék napja" elnevezésű helyi rendezvényen megjelenítettük a START mintaprogram keretében készített termékeinket, terményeinket.
A Kaposfői Borbarátok Kultúrális Egyesülete által rendezett eseményen a kultúrális és lovas programok megtekintése mellett a főzőverseny zsűrijében és a borkvízben is szerepet vállaltam feleségemmel együtt.
A legfinomabb ételt, a "fokhagymás vaddisznószeletek"-et Bátorfi Balázs készítette el, s csak hajszálnyira maradt le Pitz János a szabadtűzi nyárson elkészített kecskéje, mely hasüregében a nyúlba töltött, galambok sültek.
Az ételek elkészítéséhez az Önkormányzatunk saját gyártású brikettjeit is kipróbálhatták a versenyzők.
A vállalkozó kedvű vendégek 11 bormintát felvonultató borkvízen vehettek részt, miközben a kisasszondi sajtot kóstolhatták.
A Roppantós Táncegyüttes remek előadása szórakoztatta a jelenlévőket.
Köszönjük a Borbarátoknak a szép napot!
Hozzászólások
Még nem szólt hozzá senki. Véleményed, kérdésed van?! Légy Te az első, írj!