Nagyszakácsiban

Először vettem részt egy főzőcsapattal Nagyszakácsiban, a Turizmusbarát polgármesterk napján.

A helyszín

Lesz Gyula igazgató Úr volt a főszakács.

Dokumentálok

Csapatmunkában készültek az alábbi ételek:

Ráczponty

A Ráczponty

Halászlé

Halfilézés

Sonkás miújság.

S itt szeretném megköszönni a kaposfői Horgászegyesületnek a sok és finom halat, a főszakácsunknak és a csapatnak a remek napot, a finom ételeket, a jó hangulatot.

A két halételhez fel nem használt halszeleteket tárcsán kisütöttük, és burgonyatallérokat készítettünk mellé versenyen kívül.

Az ételeinket különdíjjal jutalmazta a zsűri.

Átveszem az oklevelet

Vissza az előző oldalra

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki. Véleményed, kérdésed van?! Légy Te az első, írj!

Szólj hozzá Te is!

Ellenőrző kód:

A moderálási irányelveket elfogadom

Ugrás fel