Beruházások!

Mind többen érdeklődnek, hogy milyen beruházások indultak el a településen, s szeretnék látni a látványterveket is. Íme:

íbuszváró látványterve

a fenti rajz alapján a falu központjában mindkét oldalon megépül egy-egy buszváró a Kaposfőért Egyesület nyertes pályázata révén

valamint a kaposfői Polgárőr Egyesület beruházásaként az igazgatói bérlakás előtt a kerítés helyén a kézműves elárusítóhely, melynek itt látható a látványrajza:

Kézműves elárusító

Vissza az előző oldalra

Hozzászólások (6 db)

Bernadett

2012. 11. 05. 11:08

Szeretnék érdeklődni, hogy milyen piaci elárusító helyet készítenek? Van-e róla látványterv?

Köszönettel:

Baumgartner Bernadett

Mancika

2012. 05. 12. 08:16

Az ingatlan értéke nem csökkent ezzel a beruházással? Amúgy a buszváró szerintem jobb lett mint vártuk. Reméljük senkinek se jut eszébe megrongálni.

Ellenzék

2012. 03. 30. 20:28

Ismerik Kőmíves Kelemen balladáját? Vagy a Markos-Nádas duó befalazó humoros történetét?
A terv szépnek látszik addig, amíg valaki nem gondolkodik el azon, hogy Ő mit tenne az ott lakók helyében. Tiltakozni nem lehet, hisz Önkormányzati területről van szó. Vajon ki szeretné az igazgatót minél hamarabb elüldözni a faluból? Pedig rendes embernek és jó pedagógusnak ismerjük! Ráadásul nem kevés pénzért bérli az elhanyagolt bérlakást!

Portéka

2012. 03. 29. 14:53

Valakinek eszébe jutott-e, hogy az iskola vezetőjének és feleségének a bérlakásban vajon milyen "kilátásai" lehetnek a jövőre vonatkozólag?

Mancika

2012. 03. 07. 22:24

Még egy kérdésem lenne, hogy a kézműves elárusítóhely megépítése után mire számítanak, hogy ki, mit és milyen gyakorisággal fog ott árusítani. Például lehet, hogy lesz heti rendszerességgel piac? (Át lehetne venni a Petörke Portéka ötletét.) Szerintem ez is sokakat érdekel a falu lakói közül.

Mancika

2012. 03. 07. 22:09

A tervek szépek! Az lenne a kérdésem, hogy a buszváró oldalán lesz-e üveg, vagy plexi vagy valami, ami védi a buszra várakozókat a széltől, esőtől, hótól. Ha szabadon lesz hagyva legfeljebb a tűző nap elől lehet majd beállni.

Szólj hozzá Te is!

Ellenőrző kód:

A moderálási irányelveket elfogadom

Ugrás fel