Közfoglalkoztatás! sokadszorra!

Tisztelt olvasó!

állás nélkül

Valami megmozdult, a közfoglalkoztatás keretében igen elsősorban a bérpótló járadékban részesülők közül választhatunk. Segédmunkások tekintetében sem rózsáa a helyzet, de itt még viszonylag könnyen betölthető a rendelkezésre álló keret.

Sajnos azzal kell szembesülnöm, hogy Kaposfő vonatkozásában szinte lehetetlennek tűnik 5 fő szakmunkás, (asztalos, köműves, lakatos, hegesztő, festő) alkalmazása.

Bár azt észleltem, hogy az utóbbi napokban több jelzés érkezett felém, hogyan lehet bekerülni a közfoglalkoztatotti körbe.

Erre a válasz nagyon egyszerű, a Munkaügyi Központ (bár most pongyolán fogalmaztam meg a hivatal megnevezését, de mindenki így érti) nyilvántartásában szereplő munkanélkül lévő személyek közül válogathatunk, illetve közvetíthetnek ki számunkra kaposfői embereket.

S ezen erőfeszítéseink révén mindazon embereknek, családoknak szeretnénk egy-egy szelet kenyeret adni, akik tudnak és akarnak is dolgozni, tenni a közösségért, értéket akarnak előállítani, hogy elmondhassák, hogy az én kezem munkáját itt és itt megláthatjátok.

Arra buzdítok minden kaposfői polgárt, aki jelenleg nem rendelkezik munkahellyel, hogy ne röstelje magát regisztrálni, mert nem tudunk másként elérni hozzájuk.

Engedjék, hogy segíthessünk.

Minden dolgozni akaró és tudó embernek igyekszünk segíteni, de ehhez az Önök együttműködésére is szükségünk van.

Keressenek bátran!

Vissza az előző oldalra

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki. Véleményed, kérdésed van?! Légy Te az első, írj!

Szólj hozzá Te is!

Ellenőrző kód:

A moderálási irányelveket elfogadom

Ugrás fel