Nincs szerencsém!

Elromlott a telefonom.

ENNYI

Nagy dolog, mondhatnád, kivel nem fordult már elő, mi ebben a hír.

Sajnos nem először, és az első eset még garanciális időn belül, de a második természetesen az egy év lejárta után.

S természetesen ugyanaz volt a hiba, az érintőképernyő adta meg magát.

S mivel egy kettő sim-kártyát kezelő készülék, és nagyon megszoktam, megszerettem a használatát, praktikusságát, a javítása mellett döntöttem. S a javítást természetesen csak Budapesten végzik, egy hét alatt el iskészült az el és visszaszállítással együtt.

S itt jön a de, miért is van ennek hír értéke.

Az autóban is használtam, használom a telefont, természetesen csakis kihangosítóval.

Viszont az átmeneti időszakban a csereként használt készülékek nem voltak hajlandók kapcsolódni a kihangosítóhoz, bármilyen kísérlet ellenére sem.

S mi sem természetesebb, hogy ilyenkor is csöng a telefon, s olyat teszek, mint korábban soha, Kaposváron vezetés közben feleszem, fülhöz tartom. Utasaim rámszólnak, tedd le gyorsan, mert a rendőrök kiszúrtak. Utánam is fordultak a rend éber őrei, s az eltérő utirányunk, hamarosan eggyé vált, ugyanis utánam jöttek, majd utólérve villogót és sziránát használva megállásra kényszerítettek.

Rövid párbeszéd után elismertem a megállítás okát. Bár mi öten voltunk, ők ketten, autómban kihangosító szett, rendőrautóban rögzítő kamera viszont nem volt, ismerőseim nem ezt tették volna.

Én viszont azt képviselem, ha hibáztam, viseljem következményeit, de ezt elvárom másoktól is!

Az adategyeztetés eredményeként megismertem az új tarifákat, s telefon javítási ktg-ét megdupláztam és a 10.000 Ft helyszíni bírsággal megterheltem a család ktg-vetését.

Hurrá!

Gondolhatjátok, hogy nem ezekkel a szavakkal üdvözölte a feleségem a jó hírt.

Ha kíváncsi vagy Te is az új tarifákra, akkor a www.kaposfo.hu honlapon az aktuális hírek, hirdetmény rovatában megtalálod.

Vissza az előző oldalra

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki. Véleményed, kérdésed van?! Légy Te az első, írj!

Szólj hozzá Te is!

Ellenőrző kód:

A moderálási irányelveket elfogadom

Ugrás fel