Konfliktus

Tisztelt fiatal Barátaim!

fiatalok

Név, esemény és helyszín nélkül az alábbi írás fogalmazódott meg bennem és egy kicsit más formában ezt el is juttattam a megfelelő személynek.

Az volna a kérésem felétek, hogy a békés egymás mellett élés érdekében vegyétek figyelembe a környezetetekben élő emberek, idős lakók pihenési igényét.
Az idősebb, az idős emberek, sokkal érzékenyebbek, fáradékonyabbak, kisebb a tűrési küszöbük Tőletek, fiataloknál.

Ezért az a kérésem hozzátok, hogy csak olyan mértékben terheljétek a környezeteteket, mint amilyen mértékben Ti is elviselnétek, amikor pihenni szeretnétek egy fárasztó nap után.
Bízva megértésetekben és jó közösségi szellemetekben, a konfliktus békésen rendeződik, s nem kell senkinek sem beavatkoznia.

Ahogy most is, eztán is bátran forduljatok hozzám, akár a legkényesebb kérdésekben is. Azt nem ígérem, hogy minden problémátokat meg fogom, vagy meg tudom oldani.

De jó érzés lehet tudni, hogy van valaki, aki minden előítélet nélkül meghallgatja a problémátokat és megpróbál megoldást keresni.

Bátran keressetek a továbbiakban is, segítsetek észrevételeitekkel, javaslataitokkal a település jelenének, jövőjének formálásában.

Köszönöm eddigi együttműködésteket!

Vissza az előző oldalra

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki. Véleményed, kérdésed van?! Légy Te az első, írj!

Szólj hozzá Te is!

Ellenőrző kód:

A moderálási irányelveket elfogadom

Ugrás fel