Nem tudom megállni!

A mai napon több nem várt hatás ért, melyből az egyik az, hogy vannak olyan emberek, akik azt vallják, hogy minél rosszabb annál jobb.

mosoly

sajnos

Én ezzel szemben azt vallom, ha nem tudok segíteni, akkor legalább ne ártsak

Sokat agyalok mostanában.

Próbálom teljes gőzzel tenni a dolgomat, mert amint megállok, elkezdek azon töprengeni, hogy akikkel együtt dolgozom, szintén ezt teszik-é.

Akik nekem szavaztak bizalmat és akiktől elismerést kapok Ők vannak-é többségben.

Úgy érzem, IGEN, s ez erőt ad és átsegít a nehéz pillanatokon.

Sajnos nem tudok, tudunk minden jogos igényt egyszerre kielégíteni, tudni kell nemet is mondani.

Az, hogy valahol látszólag nem történik semmi, az nem azt jelenti, hogy nem ismert a probléma, hanem a háttérben előkészítő, tervező munka folyik, hogy megfelelő időben a legjobb megoldást lehessen választani.

Azt már megszoktam, hogy minden lemaradást, elmaradást velem szeretnének, szeretnétek megoldatni, de a lehetőségek sajnos keretek közé zárják a jogos igények kielégítését és rangsorolni kell. Fontossági sorrendet kell felállítani. Természetesen mindenkinek a sajátja a legfontosabb és itt jön egy közösség vezetésének a szerepe, tudni kell a megvalósítás menetrendjét feállítani, kompromisszumokat kötni.

Az év elején elkészítettem a település a fejlesztési tervét a következő négy évre, melyet még mindig csiszolgatok. Az elmúlt cirka négy esztendő az alapok lerakásával telt. Ezen alapokon tovább lehet és kell is építkezni, melyhez segítő, jobbító szándékra van szükség. Nem elég azt kinyilvánítani, hogy nem jó, tudni kell azt mondani, hogy miért nem, illetve mivel lehet jobbá tenni.

Minden javító, elöre vivő javaslatra, segítő szándékra, kézre szüksége van a kaposfői közösségnek is.

Vissza az előző oldalra

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki. Véleményed, kérdésed van?! Légy Te az első, írj!

Szólj hozzá Te is!

Ellenőrző kód:

A moderálási irányelveket elfogadom

Ugrás fel