Polgármester címkével megjelölt bejegyzések (8 találat)

Polgármesteri ciklusprogram!

Polgármesteri ciklusprogram

Megbízólevél átadás

» Tovább

Szavazzunk!

TISZTELT VÁLASZTÓPOLGÁROK!

Programomban törekedtem összefoglalni mindazt a tevékenységsort, melyet már végzünk, melynek elkezdését a véleményeik, visszajelzéseik szerint fontosnak tartanak, tartok. Kérem Önöket, hogy éljünk választópolgári kötelezettségünkkel.

» Tovább

Kistérségi Tanács!

Ma volt a Kadarkúti-Nagybajomi Kistérségi Társulási Tanács utolsó ülése az önkormányzati választások előtt.

A napirendek megtárgyalását követően megköszöntük Verkman József polgármester Úrnak, mint a kistérségi tanács elnökének a közösség érdekében végzett munkájat.

» Tovább

"Főtér" avató

Ma délelőtt ünnepélyes keretk között felavattuk a településünk eddigi legnagyobb beruházását, a Faluköpontot, Kaposfő "Főterét"".

Gelencsér Attila köszöntője

» Tovább

Immáron papír szerint is Polgármester jelölt vagyok!

Úgy döntöttem, hogy a képviselő és a Polgármester jelöltséghez szükséges ajánlószelvényeket benyújtásával hivatalosan is kinyilvánitom a jelöltségemet, a Polgármesteri posztért történő megmérettetési szándékomat.

Elsőként adtam le a szükséges számú ajánlószelvényeket, s az adtvédelmi nyilatkozatot is a gyűjtés megkezdése előtt kitöltötem.

» Tovább

Tisztelt Kaposfői Polgárok!

Tisztelt Kaposfői Polgárok!

Az Önök bizalmából bő, három éve irányítom - képviselőtársaimmal együtt - Kaposfő Község Önkormányzatát, szolgálom a kaposfői, szomajomi embereket, Önöket. Mint, minden ilyen munka során szokás, engem is értek kudarcok (egység, összefogás megteremtése) és voltak jelentős sikereim is. Meggyőződésem, hogy ezek a sikerek, eredményeivel, az Önök sikerei is. Az elért eredményeink az Önök életét, lakókörülményeit tették és teszik könnyebbé. Látom és tudom, hogy az elmúlt évek munkája révén szebb, komfortosabb, lakhatóbb település lett, a mindannyiunk által szeretett Kaposfő. Családom, Barátaim és Ismerőseim biztatására, ismét kérem az Önök bizalmát arra, hogy lehetőséget kapjak a megkezdett programom folytatására, a lerakott alapokon a tovább építkezésre.

» Tovább

Polgármester jelölt vagyok!

Tisztelt Kaposfői Polgárok!

Az Önök bizalmából bő, három éve irányítom képviselőtársaimmal együtt Kaposfő Község Önkormányzatát, szolgálom kaposfői, szomajomi embereket, Önöket. Mint, minden ilyen munka során szokás, engem is értek kudarcok (egység, összefogás megteremtése) és voltak jelentős sikereim is. Meggyőződésem, hogy ezek a sikerek, eredményeivel, az Önök sikerei is. Az elért eredményeink az Önök életét, lakókörülményeit tették és teszik könnyebbé. Látom és tudom, hogy az elmúlt évek munkája révén szebb, komfortosabb, lakhatóbb település lett, a mindannyiunk által szeretett Kaposfő. Családom, Barátaim és Ismerőseim biztatására, ismét kérem az Önök bizalmát arra, hogy lehetőséget kapjak a megkezdett programom folytatására, a lerakott alapokon a tovább építkezésre.

» Tovább

61. sz-ú főút garanciális bejárása

A 2010 július 27.-én írásban közöltük azokat a hiányosságokat, melyek ezen eljárás keretében történő rendezését kértük.

A mai napon a levélben közölt és helyszínen jegyzőkönyvben rögzített problémákat tételesen áttekintettük, azok kijavítására szeptember 30.-ai határidőt jelöltünk ki.

» Tovább
Ugrás fel