Nyugdíjasoknak üdülési lehetőség ERZSÉBET KÁRTYÁVAL!

Kaposfő Község Polgármesterétől

Erzsébet program

 

 

Az Erzsébet Program keretében a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány hirdet üdülési lehetőséget un. Erzsébet Kártyát, nyugdíjasok számára.

Az Erzsébet kártyát 2013. december 31-ig lehet felhasználni

Erzsébet Kártyát igényelhet, az, aki

-        Belföldi illetékességü 60. évét betöltött, öregségi nyugellátásban részesül

-        nyugdíja nem haladja meg a havi 147.000Ft-ot, más adóköteles jövedelme nincs

-        vállalja 5.000Ft önrész megfizetését (csak nyertes pályázatot követően kell befizetni)

Az igénylést elektronikusan kell benyújtani. Döntést a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány hoz.

Az igénylés elkészítéséhez díjmentesen segítséget nyújt Önkormányzatunk.

Időpontja: 2013. március 07. csütörtök (16 óra) Önkormányzati Hivatal

Amit hozni kell, az igénylés elkészítéséhez

-        Nyugdíj megállapító igazolás 2013. évi

-        személyigazolvány, lakcímkártya, adókártya (adatbeíráshoz)

A pályázatokat 2013. március 20-ig lehet benyújtani, de túljelentkezés esetén bezárják azt.

Várjuk, szívesen segítünk!

Kaposfő, 2013. március 3.

Sztányi Tibor polgármester

Elfogadó helyek, jelenlegi adatok szerint

Teljes ellátással

Önellátó helyek

Erzsébet Szálloda Balatonőszöd

Erzsébet Vendégház Kővágóörs-Pálköve

Erzsébet Szálloda Siófok

Erzsébet Vendégház Hajdúszoboszló

Erzsébet Szálloda Lovasberény

Erzsébet Vendégház Balatonberény

Erzsébet Szálloda Nyíregyháza-Sóstó

Erzsébet Vendégház Orosháza-Gyopárosfürdő

Erzsébet Szálloda Göd

 

A Felhívás, kivonat az Erzsébet Programból. A teljes dokumentum a www.erzsebetprogram.hu oldalon olvasható.

Vissza az előző oldalra

Hozzászólások (198 db)

Vincze István

2014. 09. 19. 06:48

Szomorúan olvasom néhány hozzászóló észrevételét.Semilyen átverés nincs ebben a rendszerben:Az igazság az,hogy nem lehet mindenki szájaizének megfelelően tenni ,mindig is voltak,vannak,és lesznek elégedetlen emberek akiknek semmi sem jó.
Mivel későn igényeltük a kártyát ezért már alig volt hely de ez nem a kártya hibája hanem mienk.Ezért regiszráltunk Balatonöszödre,de szerettünk volna inkább Balfra menni,mégiscsak gyógyvizes hely ,csak a várakozólistára fértünk fel.de igy is szept 1-5 ig csodálatos napokat töltöttünk a Sopron melletti Balfon.Csodálatos Kastélyszálló,udvarias személyzet remek ellátás, fürdési lehetőség,mindez egy meseszép park közepén.Köszönjük nagyon jól éreztük magunka

Virágh Balázsné

2014. 09. 16. 12:57

Szeretném megkérdezni,hol van még szabadhely az Erzsébet program keretében.Valaszt bviragh@freemail.hu cimre kérném.Tisztelettel:Virághné

Jenci

2014. 09. 10. 21:55

Hol van Erzsébet kártyát elfogadó hely.2014.09.10.

Sándor

2014. 09. 08. 06:17

-ez a megoldás igen rossz,mert aki már volt ödülni, az tudja, hogy a jobb helyek elkelnek,a kártya megkapásakori rögtön foglalnak, a többié a maradék, ennyi, örülj ha kapsz valamit,

Jegesi Ferencné

2014. 09. 02. 16:12

Erzsébet kártyával szeretnénk pihenni az alföldön még szeptemberben,de nem fogadják el ha érdeklődünk.Segítség !

SZTRAKA ETELKA

2014. 09. 02. 15:11

NAGYON JÓNAK TARTOM EZT A KÁRTYÁT, ÉS KÖSZÖNET ÉRTE!!! DE SZERETNÉM TUDNI MIÉRT NEM LEHET VELE OTT IS FIZETNI AHOL AZ ERZSÉBET UTALVÁNYT ELFOGADJÁK???? MÉLTAT VALAKI VÁLASZRA???? MOST JÁRTUK MEG BÜKFÜRDÖN VOLTUNK 4 ÉJSZAKÁT !! MIKOR LEFOGLALTAM MEGKÉRDEZTEM, HOGY ERZSÉBET KÁRTYÁVAL LEHET - E FIZETNI, AZT MONDTÁK IGEN! ÍGY ELMENTÜNK!! NAGYON - NAGYON KELLEMETLEN VOLT AMIKOR TÁVOZÁSKOR MAJD 120.000 FT.- KELLETT KIFÍZETNÜNK!!! UGYANIS NEM FOGADTÁK EL A KÁRTYÁNKAT!!! PEDIG ÉRKEZÉSKOR IS FELAJÁNLOTTAM,A KÁRTYÁT DE AZT MONDTÁK ELÉG A NYUGDÍJAS IGAZOLVÁNYUNK, AZT LE FÉNYMÁSOLTÁK!!! ALIG BÍRTUK ÖSSZE SZEDNI A 120.000 AZAZ SZÁZHÚSZEZER FORINTOT, A NYARALÁS UTÁN 4 ÉJSZAKÁÉRT!! SOHA TÖBBET NEM MENNÉK EL BÜKFÜRDŐRE ENNYIÉRT AHOL ILYEN NAGYON SOK GYEREK IS VAN!!! KESERŰ NYARALÁS VOLT EZ NEKÜNK!!!

Tarján László

2014. 08. 10. 17:04

Szeretnénk a feleségemmel ketten elmenni szeptemberben pl.kisuszállásra elmenni a hotel kumaniaba elmenni udulni,de lehetetlen,mint az egész erzsébet program!egy nagy humbug az egész!nem lehetne ezt az egészet normálisabban lebonyolítani?

József

2014. 05. 30. 12:33

Ugy látszik,hogy valakiknek szemet szurt,hogy a Balatongyörök az egyik legszebb és legjobb üdülő.Igy már 2014 ben nem is lehetett oda pályázni.A nyugdijasokat kiüzik a nyárbol,csak tavasszal és összel kapnak helyet,ha kapnak ! Szánalmas volt látni,hogy mekkora tömeg volt a Báthori utcában.

Borsányi Edit

2014. 05. 07. 07:21

Milyen átverésről, nyugdíjasok le.....-ról beszélünk emberek!!! Ez egy valós, és nagyon is kitűnő lehetőség, hogy kisnyugdíjasok, gondtalanul pihenhessenek 5000.-Ft-ért egy hétig, teljes ellátással, vagy önellátással, ahogyan ők szeretnék. Illetve én is, és ahol szeretnénk, ott pihenhetünk. Nyilván itt is van egy időszak, amikor torlódás van a jelentkezéseknél, és nem pont oda sikerül helyet nyernünk, ahol éppen szeretnénk, de állíthatom, hogy szinte kivétel nélkül minden helyen gondtalanul tölthetjük el azt a pár napot, potom pénzért, a többit kapjuk, na és most nem mindegy az nekünk, hogy ki segít??? Ne lázítsunk már feleslegesen, tessék figyelni, és a mindenkinek felkínált lehetőséggel élni /amennyiben a feltételeknek megfelel/. Ha valaki nem éál a lehetőséggel, az ne kiabáljon kígyót-békát, és ne beszéljen butaságokat. Inkább köszönet az illetékeseknek, hogy ez a lehetőség megadatik számunkra, csak ki kell használni, és esetleg a kisujjunkat kell csak mozdítani, nem a sült galambot várni.

sinkovics jános

2014. 04. 25. 20:03

Szeretném,tudni,hogy erre a sok ökör kérdésre,hol lehet a választ megtalálni.

Szólj hozzá Te is!

Ellenőrző kód:

A moderálási irányelveket elfogadom

Ugrás fel