Konfliktus

Tisztelt fiatal Barátaim!

fiatalok

Név, esemény és helyszín nélkül az alábbi írás fogalmazódott meg bennem és egy kicsit más formában ezt el is juttattam a megfelelő személynek.

Az volna a kérésem felétek, hogy a békés egymás mellett élés érdekében vegyétek figyelembe a környezetetekben élő emberek, idős lakók pihenési igényét.
Az idősebb, az idős emberek, sokkal érzékenyebbek, fáradékonyabbak, kisebb a tűrési küszöbük Tőletek, fiataloknál.

Ezért az a kérésem hozzátok, hogy csak olyan mértékben terheljétek a környezeteteket, mint amilyen mértékben Ti is elviselnétek, amikor pihenni szeretnétek egy fárasztó nap után.
Bízva megértésetekben és jó közösségi szellemetekben, a konfliktus békésen rendeződik, s nem kell senkinek sem beavatkoznia.

Ahogy most is, eztán is bátran forduljatok hozzám, akár a legkényesebb kérdésekben is. Azt nem ígérem, hogy minden problémátokat meg fogom, vagy meg tudom oldani.

De jó érzés lehet tudni, hogy van valaki, aki minden előítélet nélkül meghallgatja a problémátokat és megpróbál megoldást keresni.

Bátran keressetek a továbbiakban is, segítsetek észrevételeitekkel, javaslataitokkal a település jelenének, jövőjének formálásában.

Köszönöm eddigi együttműködésteket!

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki. Véleményed, kérdésed van?! Légy Te az első, írj!

Szólj hozzá Te is!

Ellenőrző kód:

A moderálási irányelveket elfogadom