Ezekért a pillanatokért érdemes dolgozni

A tegnapi napon nagy meglepetés ért, s megnedvesedett a szemem.

Oklevél átadás

A tegnapi a Nyugdíjasok Szervezeteinek Somogy Megyei Szövetsége a Szépkorúak Hónapja alkalmából rendezett, Megyei Művészeti Gáláján vettünk részt feleségemmel.

S a műsor előtt elismerések átadására került sor, s nem akartam hinni a fülemnek, amikor a színpadra szólítottak. S egy díszoklevél átadásával köszöte meg a Nyugdíjasok Szervezeteinek Somogy Megyei Szövetsége Kaposfő polgármestereként a Kaposfői Szépkorú lakosaiért végzett munkámat.

díszoklevél

Ezúton köszönöm meg Mindenkinek, akinek ezen elismerés átadására javaslatát tette. Illetve megköszönöm mindazoknak akik eddig is segítették munkámat.

A polgármesteri munkát nem lehet anyagiakkal elismerni, nem lehet azért végezni. Csak alázattal lehet szolgálni a közösséget. Sajnos nem lehet mindig és mindenkinek eleget tenni, de törekedni kell a minél szélesebb rétegek elvárásainak, igényeinek kiszolgálására.

Sokszor merül, merült fel bennem, hogy muszály ezt nekem csinálni? Amikor nemtelen támadások, gácsoskodások, intrikák stb értek, érnek. S ilyenkor mindig kisüt a nap és pozitív behatások érnek.

A települést szolgálni csakis az itt élő, lakó emberek támogatásával lehet, ha ez a támogatás elfogy, akkor el kell köszönni, s nem a különböző szervezetek támogatását kérve tovább "dolgozni".

A legnagyobb elismerés minden a köz érdekében szolgálatot vállaló ember számára az, amikor a közösség egy szóval, pillantással, pár sorral, vagy akárcsak egy köszönömmel ad visszajelzést.

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki. Véleményed, kérdésed van?! Légy Te az első, írj!

Szólj hozzá Te is!

Ellenőrző kód:

A moderálási irányelveket elfogadom