Lomtlanítás

a Kaposvári Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.  Kaposfő településen 2017. április 19-én lomtalanítást fog végezni.

DDH Nonprofit Kft

A Kaposvári Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. képviseletében örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2016.01.01-től érvényes szerződésünk a Kaposmenti Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás minden településének vonatkozásában a közszolgáltatás keretein belül tartalmazza az évi egy alkalommal történő lomtalanítást.

Fentiekre hivatkozva a Kaposvári Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.  Kaposfő településen

2017. április 19-én

lomtalanítást fog végezni.

Az ingatlanok elől a Kaposvári Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.  járműve az utcában történő egyszeri végighajtással összegyűjti az ingatlan elé kihelyezett hulladékot maximum 1 m3 mennyiségben. Kérjük, hogy a lomokat kizárólag a fent megjelölt napon reggel 6 óráig helyezzék ki az ingatlanok elé, a hulladéktároló edény szokásos helye mellé, a forgalmat nem akadályozva.

A lomtalanítás során, az ingatlanokon keletkező olyan nagyméretű, szilárd hulladékok kerülnek elszállításra, amelyek a rendszeres elszállítások alkalmával nem férnek el a rendszeresített gyűjtőedényben. Ezek pl. kidobásra szánt háztartási berendezések, feleslegessé vált bútorok, konyhai, fürdőszobai szerelvények, nagy dobozok, szőnyegek, karnisok, függönyök, stb.

Kérjük, hogy a lomtalanítási napon ne helyezzenek ki: elektronikai berendezéseket, vegyszereket, festékeket, savakat-lúgokat valamint ezek kiürült göngyölegét, építési törmeléket, zöldhulladékot, gumiabroncsot illetve egyéb veszélyes anyagokat tartalmazó hulladékokat (pl. gyógyszer, akkumulátor, gumiköpeny, üres olajos kanna, stb).

A begyűjtőjárat adott utcában történő elhaladását követően kihelyezett, illetve a lomtalanítás során a nem megfelelőség miatt el nem szállított hulladékok elszállíttatása, ártalmatlaníttatása az ingatlantulajdonos kötelessége és felelőssége.

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki. Véleményed, kérdésed van?! Légy Te az első, írj!

Szólj hozzá Te is!

Ellenőrző kód:

A moderálási irányelveket elfogadom