Átmeneti közfoglalkoztatás!

Idősgondozás és értékteremtés közfoglalkoztatás keretében

Tűzifa

A Somogy Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja támogatásával 2012.december 31. és 2013. február 28-a között Kaposfőn 14 fő dolgozik és segít a helyi közfeladatok ellátásában.

Munkájuk során részt vállalnak idős lakótársaink házkörüli munkájában (favágás, bevásárlás, háztartási munkák), valamint a fásterületeink tisztításában, tűzifavágásban, házhozszállításában.  Végzik a START program téli feladatait, folytatják a tároló szín kialakítását. Havazás esetén feladatuk lesz a közterületek hó mentesítése is.

Foglalkoztatásukhoz a bér és járulékai állami forrásból, a munkavégzéshez szükséges anyagok, eszközök és irányítás költsége önkormányzatunk bevételeiből biztosított.

A foglalkoztatás teljesebb körűvé tételéhez, kérem látókörében lévő idős, beteg, egyedülálló lakótársáról, illetve közösségünkben ellátandó további feladatokról tájékoztatassa az önkormányzatot személyes bejelentéssel vagy e-mail küldésével (kaposfo@kaposfo.hu).

A kitermelt tűzifa értékesítése folyamatosan történik, pénztári befizetést követően 5 munkanapon belül tudjuk azt kiszállítani.

A fenti foglalkoztatás a START foglalkoztatási program téli(átmeneti) feladatellátását biztosítja, előkészítve a várhatóan 2013.március 01-vel induló idei foglalkoztatást, feladatokat.

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki. Véleményed, kérdésed van?! Légy Te az első, írj!

Szólj hozzá Te is!

Ellenőrző kód:

A moderálási irányelveket elfogadom