Fekvőrendőr

A kaposvári Corso mélygarázsa nemcsak az én kedvelt parkolóm volt, hanem számos autós szívesen hagyta járművét az épület alatt, főleg a nyári melegben.

fekvőrendőr

A minap meglepődve tapasztaltam, hogy a lejáró élén fekvőrendőrt helyeztek el, lefelé semmi gondot nem okozott az éthaladés, de visszafelé, majd elsírtam magam mikor az első kerekek áthaladása után az alváz felakadt a fekvőrendőrre. Nem tudom, hogy ki és miért találta ki ezen műtárgy elhelyezését, de nem biztos, hogy átgondolta,

Azt hiszem, hogy amíg ezen helyzet fennáll, addig elkerülöm az épületet. Egy hét leforgása alatt ez volt a második eset, hogy fennakadtam az úttest akadályain, de ez volt a kisebb kárt okozó.

Egy hete Budán a Margit hídról lehajtva az első forg. irányító lámpa után, ahol második voltam a mi autónk után a sorban, tehetetlenül, olyan keményen fennakadtam egy az úttesten keresztben lévő villamossínen, hogy leszakadt a kipufogóbilincsen, a tartó öntvénnyel együtt, s még a két M1O-es csavar is kiszakadt a váltóházból. Majd a szívem szakadt meg.

A végén igazuk lesz azoknak, akik terepjárókkal közlekednek a belterületi útjainkon.

Vegyünk Hummert?

Nem ez a megoldás!

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki. Véleményed, kérdésed van?! Légy Te az első, írj!

Szólj hozzá Te is!

Ellenőrző kód:

A moderálási irányelveket elfogadom