61 sz.-ú főút!

Az augusztusi garanciális bejárás szerint szeptember 30-áig kell a jegyzőkönyvezett hiányosságokat kijavítani. Így a mai napon megkezdődtek a javítások, sajnos nem múlt el a nap baleset nélkül.

frontális.jpg

Türelmetlenek vagyunk.

Délelőtt mentem át Mérőbe egyeztetni, s az íjász üzem előtt szépen az elinduló gépkocsikat szépen elengedve várakoztunk egymás mögött, amikor természetesen a legutoljára érkező beelőzi a sort, be sem látva az utat.

Ekkor mi ott megúsztuk, csak összenézve fejünket csóváltuk.

Önkéntes szervdonorok mindig vannak az utakon, csak sajnos a vétlenek járnak mindig rosszul.

A tavasszal láttam a neten egy ausztrál filmet közúti balesetekről, klipben elmesélve. Hát elgondolkoztató, és megrémisztő hatással volt rám. S ilyenkor mindig eszembe jut, s leperegnek előttem a film kockái. Brrrrrr......

Vigyázzunk egymásra, mindenkit valaki vár otthon!

Balesetek

Hozzászólások (1 db)

Beküldte: Farkas Tibor Beküldve: 2010. 10. 02. 11:48

Tisztelt Polgármester Úr!
Azt hiszem kevessen tették meg, hogy megköszönjék önnnek az eddig végzett munkáját, de én most megteszem. Úgy gondolom Kaposfő fejlődése az eltelt időszakban az ön irányítása mellet volt legdinamikussabb. Remélem a választó polgárok bizalmat szavaznak önnek, hogy folytathassa ezt. A fenti kommentben írt a közlekedés bizonságról, ehhez szólnák hozzá: ön is látja azt hiszem, a Csokonai utca és a játszótér területén nap mint nap a parkoló autókat. Az itt játszó gyermekek ezek közt játszanak, kerékpároznak szaladnak keresztül. Gyakran rugdalják meg ezket az autók, a tuljdonosok pedig zsörtölödnek,úgy gondolom nem itt kellene parkolni. Szeretnénk már többen is, hogy legyen megoldás arra, hogy ne parkoló, hanem biztonságos játszótérré váljon ez a terület, legyen elválasztó korlát, (akár fa oszlopsor). Köszömön közreműködését, segítségét.

Szólj hozzá Te is!

Ellenőrző kód:

A moderálási irányelveket elfogadom