"Főtér" éjszaka profin fotózva

Mindig is tudtam, hogy nem mindegy ki nyúl hozzá egy témához. Péntek este lefotóztam éjszaki világításban a teret, s úgy gondoltam, hogy jól sikerültek a képek.

tisztítóakna ÉK

Hát rosszul gondoltam.

tegnap este Szabolcs fiammal 10 óra után megfelelő felszereléssel és nem utolsó sorban szaktudással felvértezve, újra bejártuk a teret. Én csak figyeltem, hogy a fiam mit csinál, illetve a kellékeket vittem, mint egy fegyverhordozó. És figyeltem Rá és környezetre. Tudtam, hogy nagy a 61-es főút forgalam ( több mint 12 ezer jármű naponta), de hogy szombat este ekkora, erre nem számítottam. S a sebességről ne is beszéljünk. Igazolva látom a trafipax mielőbbi beszerzésének szükségességét. Nagy sebesség = magasabb zaj, kipufogógáz, por szennyezés, balsetveszély.

tisztítóakna DNY

Mikor közvetlenül az út mellett az állványon rögzített fényképezőgép mellett álltunk, volt olyan autós, aki majdnem megállt, pedig vakut nem is használtunk, csak a hatás elég volt.

általános iskola főbejárata

Az itt bemutatott képek még nyersek, lehet, hogy a fiamtól megrovást kapok, mint tegnap, mikor az avatás képeit szerettem volna elkérni. Azt a választ kaptam, hogy ne legyek türelmetlen, mert fél munkát nem ad ki a kezéből. Én azt hittem, fotózás után a készült fotók közül válogatva, a jókat közkinccsé lehet tenni, de ez nem így van szerinte.

katolikus templom

És az eredmények Őt igazolják. Büszke vagyok Rá is, mint a nővérére.

Kapcsolódó bejegyzések:

Hozzászólások (2 db)

Beküldte: Bakos Évi Beküldve: 2010. 09. 07. 11:39

Nagyon szép lett!

Beküldte: Gergely László Beküldve: 2010. 09. 07. 11:07

Klasszul néz ki!

Szólj hozzá Te is!

Ellenőrző kód:

A moderálási irányelveket elfogadom